Επιστροφές

Επιστροφές προϊόντων μπορούν να γίνουν για οποιοδήποτε λόγο εντός 30 ημερών από την παραλαβή τους εφόσον: 

  • Επιστραφούν το κουτί του προιόντος, η απόδειξη λιανικής πώλησης, η κάρτα αλλαγής και οτιδήποτε άλλο συνοδεύει το προίόν, καθώς όλα τα παραπάνω αποτελούν μέρος του προϊόντος που αγοράσατε.
  • Οι επιστροφές γίνονται μέσω μεταφορικής εταιρείας και τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν εσάς. Σε περίπτωση που θέλετε να φέρετε οι ίδιοι το προιόν σε εμάς, επικοινωνήστε στο +30 6973766168.
  • Μέχρι τη στιγμή που το προϊόν θα φθάσει σε εμάς βρίσκεται στη δική σας ευθύνη, οπότε είναι σημαντικό να φροντίσετε η συσκευασία της αποστολής να είναι ασφαλής έτσι ώστε να αποφευχθεί τυχόν φθορά κατά τη μεταφορά και ως εκ τούτου αδυναμία επιστροφής του.
  • Για αλλαγή με άλλο προιόν στέλνετε το προιόν που θέλετε να αλλάξετε με την ACS ή τα ΕΛΤΑ και δική σας χρέωση. Στη συνέχεια μέσα στις επόμενες 14 εργάσιμες ημέρες πρέπει να κάνετε νέα παραγγελία από το site, όπου στα σχόλια της να αναφέρετε ότι είναι από αλλαγή με τον κωδικό της προηγούμενης σας παραγγελίας. Μόλις λάβουμε το δέμα και γίνει ο απαραίτητος έλεγχος σας στέλνουμε το νέο πληρώνοντας εσείς τη διαφορά εάν υπάρχει.
  • Στη δυσάρεστη περίπτωση που το προιόν φθάσει σε εσάς κατεστραμμένο παρακαλούμε να ενημερώσετε την εταιρία courrier μέσα στις επόμενες 8 ώρες ώστε να αναλάβουν την ευθύνη.

Σας ενημερώνουμε ότι το Fotini's Macrame, δε φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση απώλειας ή καταστροφής του αντικειμένου κατά τη μεταφορά της επιστροφής.

Για την αποφυγή δικής σας ταλαιπωρίας, καλό είναι να ελέγχετε προσεκτικά κατά τη στιγμή της παράδοσης της παραγγελίας σας την κατάσταση των πωλούμενων προϊόντων και το άθικτο της συσκευασίας τους, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα.

Σε κάθε περίπτωση επικοινωνήστε μαζί μας πριν την επιστροφή κάποιου προϊόντος στο +30 6973766168 ή στείλτε μας e-mail στο info@fotinismacrame.com που να εξηγείτε τους λόγους επιστροφής.